Adaptor robinet cu senzor inteligent de miscare

Fără TVA: 169,99 lei

Disponibilitate: In stoc


  • 169,99 lei
  • Pret vechi:269,00 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!

INSTALARE Ușoară: Adaptorul pentru mâini libere vine cu o cheie, nu aveți nevoie de alte instrumente. Instrucțiuni simple în 4 pași de urmat. Compatibil cu colțul pentru robinet M24 și M22, conector adaptor pentru robinet inclus în pachet.

Economisiți apă și o igienă mai bună: apa se oprește instantaneu când obiectul se îndepărtează. Gata cu mânerele de reglare repetitive și atingerea tastelor. Oferiți un mediu mai curat și mai sigur.

Adaptor pentru cheie fără contact: Transformă-ți robinetul de bucătărie într-o cheie inteligentă cu senzor de mișcare automat. Apa este activată la fiecare mișcare atunci când vă spălați pe mâini, vase și alimente. Funcționează ca un distribuitor de apă pentru pisici.

Modul instantaneu și modul continuu: senzori superiori și inferiori pentru diferite nevoi. senzor pentru apă continuă, glisați pentru a porni și opri. Senzorul inferior este activat numai atunci când obiectele se află în zona senzorială.

Timp de lucru foarte lung și material durabil: baterie litiu-ion încorporată, încărcare USB. 1 încărcare pentru mai mult de 9 luni de utilizare. Economie de energie și ecologic. Placare cromată rezistentă la zgârieturi, grad de impermeabilitate IPX 6.


Etichete:  Adaptor robinet cu senzor inteligent de miscare

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.