Album 720 carduri de colectie Pokemon

Fără TVA: 99,99 lei

Disponibilitate: Lipsa stoc


  • 99,99 lei
  • Pret vechi:149,99 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!
Produsul nu se afla momentan in stoc.
【Material premium-Protecție maximă pentru carduri】Legăturile pentru carduri cu mâneci sunt fabricate din spumă EVA impermeabilă și piele PU, care are o bună rezistență la șocuri, praf și umiditate. Aspect în stil mozaic bine conceput, cu cusături și manoperă rafinate, făcând din acest liant de cărți comerciale o modalitate excelentă de a stoca și de a afișa colecțiile tale iubite sau ca un album pe termen lung, evitând pierderile, cutele și rupturile.
【Detalii perfecte-Greutate ușoară, portabilă, colorată】Acest suport pentru card (doar 2,2 lb) are fermoar de calitate durabilă, care poate proteja complet cardul și mânecile de cădere, și o brățară moale robustă, oferindu-vă o modalitate confortabilă de a-l transporta oriunde. Liantul nostru are un design colorat și evidențiază elementele lui P prin stilul de design mozaic, care este profund iubit de fani. Învelișul de suprafață impermeabil, sigur și ușor de curățat.
【Spațiu de stocare pentru afișaj cu vizualizare completă de mare capacitate până la 720 de carduri】 Cartea noastră de cărți comerciale cu 9 buzunare, cu 40 de pagini de coli amovibile din plastic transparent (utilizare pe două fețe), găzduiește până la 720 de carduri, oferind mult spațiu de păstrat cărțile dumneavoastră prețuite organizate și în stare excelentă. Este reîncărcabil/extensibil, designul cu 3 inele este convenabil pentru a adăuga sau a elimina mânecile după bunul plac, satisface toate nevoile dvs. de colecție.
【Potrivit pentru diverse carduri de colecție】
Manșoanele transparente sunt realizate din polietilenă transparentă, de calitate durabilă, fără acid, impermeabilă, super robustă, care nu va îndoi cardurile, vă protejează cardul de decolorare și pete.
Husa noastră pentru cărți este compatibilă cu cărți de dimensiuni standard, cum ar fi cărți de tranzacționare, fotografii Fuji mini Polaroid, joc de cărți Yu-Gi-Oh, Skylanders, cărți de fotbal, cărți de baseball, joc de cărți MTG, jocuri de cărți Blitz olandez etc. NU sunt incluse).

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.