Aparat vidare Sigilare manuală a pungilor de plastic

Fără TVA: 99,99 lei

Disponibilitate: In stoc


  • 99,99 lei
  • Pret vechi:129,00 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!

Putere puls: 400 wați

Lungime maximă de etanșare: 40cm

Grosimea maximă de etanșare: 0,3 mm

Lățimea maximă de etanșare: 2,5 mm

Timp reglabil electric 0,2-1,5 secunde

În primul rând, folosesc:

Pungile de plastic sigilate cu mașina pentru pungi de mână sunt o mașină de etanșare perfectă, poate fi utilizată cu ușurință pentru a împacheta o varietate de bomboane, alimente, mărfuri generale, papetărie și produse farmaceutice.O gamă largă de utilizări.

În al doilea rând, folosesc:

1. Cu mașină de etanșat sac de mână fără întrerupător de alimentare (control). Cablul de alimentare CA este conectat la priză, în funcție de grosimea materialului de etanșare, reglați timpul de încălzire. Sigilați pungile de plastic fixate pe suprafață și apoi apăsați butonul mâner, circuitul care controlează timpul de încălzire.Lumina se stinge automat,deconectează alimentarea Jibei.După aproximativ 1-2 secunde, eliberează mânerul, mai bine etanșarea.

2 milioane de daune ale selecției care apar în momentul etanșării, deoarece timpul de încălzire este prea lung, vă rugăm să formați rotația în sens invers acelor de ceasornic pentru a scurta timpul de încălzire pe linie.

3, dacă etanșarea nu este puternică, se datorează faptului că timpul de încălzire este prea scurt. Buton în sensul acelor de ceasornic pentru a prelungi timpul de încălzire.

4, dacă punga de plastic se lipește de placa de cauciuc, descrierea nu este suficient timp de răcire, pentru a prelungi timpul de răcire după ce lumina se stinge. Vă rugăm să eliberați mânerul puțin mai târziu.

5. Reglați timpul de încălzire după schimbarea utilizării ar trebui să fie menținut în utilizare continuă, nu faceți nicio reglare.

6. Cu mașina portabilă de etanșat pungi puteți conecta oricând ștecherul cablului de alimentare CA și nu se va sigila fără consum de energie electrică.

În al treilea rând, acordați atenție:

1, ar trebui să mențină întotdeauna o suprafață de etanșare curată pentru a evita oxidarea suprafeței de etanșare și reducerea reziduurilor, bandă și cârpă rezistente la căldură pe viață.

2, nu curățați cu o suprafață de etanșare cu cârpă umedă.

3. Dacă banda care urmează căptușeala este deteriorată, va provoca un scurtcircuit și va deteriora banda.De aceea, înlocuirea fiecărei benzi trebuie să verifice starea intactă a căptușelii.Dacă deteriorarea trebuie înlocuită nouă.

4, trebuie să înlocuiască cablul de încălzire trebuie utilizat cu banda originală cu aceleași specificații.

5. După o utilizare îndelungată, vă rugăm să verificați placa de cauciuc.Placa de cauciuc este deteriorată deoarece va afecta calitatea etanșării.

 

Pachetul include:

 

1 x 30 cm sigilant impuls

1 x sârmă de încălzire suplimentară-cadouri

1 x centură extra de teflon-cadouri

1 manual de instructiuni

 


Etichete:  Aparat vidare Sigilare manuală a pungilor de plastic

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.