Carte de colorat cu apa, jucarie educationala + 3 ani

Fără TVA: 64,99 lei

Disponibilitate: In stoc


  • 64,99 lei
  • Pret vechi:99,00 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!
Setul include : 2 carti potrivite pentru fete si baieti' 2 x creion cu apa
 
Sunt o carte cu Doodle de apă: Bună, copii, mă bucur să vă cunosc! Pot să fac magie pentru tine! Pentru ca magia mea să funcționeze, ai nevoie doar de puțină apă, am o mulțime de prieteni care așteaptă să te întâlnească, vino la cartea magică pentru a afla unde sunt și salută-le, te așteaptă de mult! Du-mă acasă și începe călătoria ta de descoperire!
 
Învățați în timp ce se joacă: cărțile de desen cu apă HahaGift au modele clare și diverse și culori colorate, astfel încât copiii să poată desena în timp ce cunoaște alfabetul și transportul, învață în timp ce se joacă și se distrează, cultivând interesul copiilor pentru a învăța și construind o punte pe care să-l exploreze. lumea.
 
H₂O și GO: Acoperirea cărții noastre magice este realizată din materiale reutilizabile sigure și ecologice, astfel încât creațiile copiilor nu sunt limitate de cerneală și vopsea, doar umpleți stiloul cu apă pentru a începe ore de distracție creativă. Ca mamă, nu mai trebuie să-ți faci griji că copilul tău va primi vopsea peste tot în timp ce desenează.
Recent actualizat: Avem o veste bună să vă spunem, acest produs l-am îmbunătățit și îmbunătățit continuu, folosind acum carton îngroșat, mai sigur și mai durabil, design cu colțuri rotunjite pentru a proteja mâinile fragede ale copiilor mici.
 
 
Activitate perfectă pentru călătoria rutieră: această jucărie este un cadou perfect pentru copilul de 1 2 3 ani care abia începe să exploreze lumea. La o vârstă în care sunt curioși de alfabetul culorilor și de transport, cărțile cu imagini cu apă  sunt cea mai bună alegere pentru iluminare. Mărimea perfectă pentru a o pune în geanta de mână a copilului și pentru a-l însoți în fiecare călătorie.

Etichete:  Carte cu apa, jucarie educationala + 3 ani

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.