Lanterna de cap cu LED zoom

Fără TVA: 74,90 lei

Disponibilitate: In stoc


  • 74,90 lei
  • Pret vechi:140,00 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!

Lanterna HeadLight este un gadget excelent util în multe situații. Marca de înaltă calitate, fascicul puternic și bandă confortabilă vă vor permite să vă alimentați prin excursii de drumeții, sarcini de atelier și multe alte activități.

LANTERNA ÎNTR-O FORMĂ COMODĂ

???? Timp lung de lucru

Durata de viață a instrumentului este de aproximativ 100.000 de ore, iar timpul său maxim de lucru fără oprire poate dura până la 20 de ore. Puteți folosi lumina puternică pentru o perioadă foarte lungă de timp și fiți siguri că nu veți fi lăsați brusc în întuneric.

???? 3 moduri de iluminare

Dioda ZOOM are 3 setări diferite pe care le puteți modifica într-un singur buton. Puteți alege între un stroboscop, 50% sau 100% din puterea luminii. În funcție de activitate, puteți ajusta lanterna în funcție de nevoile dvs.

???? Material de înaltă calitate

Lanterna este fabricată din material de înaltă calitate combinat cu plastic ABS, ceea ce îl face rezistent la accidente și stropiri. Un produs perfect practic în mediu umed sau uscat.

 

LANTERNA CU LED ZOOM

✅ lumina puternică

✅ bandă de cap confortabilă

✅ material solid

✅ mărimea universală

Practic în multe situații!

Farul este un gadget util în multe situații. Aveți nevoie de iluminat suplimentar în timp ce vă finalizați lucrările tehnice? Sau poate simțiți sa faceti o excursie de drumeții noaptea târziu? Acest produs este perfect pentru ambele! Cel mai mare avantaj este că nu trebuie să o țineți în mână.

 


Etichete:  Lanterna de capcu LED zoom

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.