Accesorii autoaparare

92,00 lei24,99 lei Fără TVA: 24,99 lei

Spray autoaparare NATO, 60 ml, husa inclusa, este iritant lacrimogen de durata si se manifesta prin senzatie de arsura in ochi, nas si caile respiratorii. Senzatia de arsura in ochi declanseaza automat reflexul de inchidere a ochilor motiv pentru care persoana in cauza po..

Adauga in cos
Afisare 1 - 1 din 1 (1 pagini)


La ce sunt utile accesoriile de autoaparare?

Pe strada, pot aparea oricand situatii neprevazute. Astfel, nici spray-ul de autoaparare nu ar trebui sa lipseasca din buzunarul tau. S-ar putea sa crezi ca spray-urile sunt doar pentru femei, dar s-au dovedit a fi foarte utile si pentru barbati. O singura pulverizare poate schimba adesea lucrurile pentru a evita un scenariu tragic. 


Cum functioneaza aceste echipamente de autoaparare?

Acestea nu sunt jucarii, ci obiecte de autoaparare care pot provoca rani, iritatii si traume semnificative. Cand actioneaza in autoaparare, o persoana poate utiliza un spray ca prima intentie. 


Daca o persoana nevinovata este atacata si agresata, poate folosi un spray de autoaparare cu scop defensiv. Actul trebuie sa indeplineasca doua caracteristici pentru a fi clasificat drept aparare juridica: trebuie sa fie necesar pentru eliminarea amenintarii, iar raportul de proportionalitate cu severitatea atacului sa fie echitabil. 


O palma, un atac verbal sau o impingere, de exemplu, nu necesita o aparare violenta cu pumni, bastoane sau arme de autoaparare. 


La ce trebuie sa fii atent?

Nimeni nu poate prezice cand va fi un atac, cat de periculos ar fi sau care vor fi consecintele autoapararii, asa ca este posibil sa trebuiasca sa te bazezi pe instinct si pe ceea ce iti spune mintea la momentul respectiv. Asadar, inainte de a actiona cu forta sau chiar de a apasa butonul de pulverizare, gandeste-te de doua ori. 


Componentele chimice irita pielea, ochii si pot provoca afectiuni ale pielii, indigestie si dificultati respiratorii. Cand folosesti un spray de autoaparare, indreapta-l spre atacator si fii atent la alte persoane care se afla in raza de actiune a spray-ului. Nu recomandam testarea spray-ului in interior, langă alte persoane sau animale, dar nici intr-o zi cu vant puternic. 


Daca simti ca ai nevoie de un plus de siguranta, pe urbantrends.ro poti gasi diverse accesorii de autoaparare. Noi ne dorim sa fii permanent in siguranta!