Kit Banda de lumini cu LED -uri de artificii RGB, sincron sunet, control aplicatie, conectivitate Bluetooth

Fără TVA: 79,99 lei

Disponibilitate: In stoc


  • 79,99 lei
  • Pret vechi:245,00 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!

Schimba amosfera casei tale !

Artificii LED Strip Lumini cu zână Activat prin sunet USB Lampă de meteoriți de Crăciun pentru decorarea grădinii interioare în aer liber, acasă
Caracteristici:
1. Peste două sute de moduri de iluminare: prin diferite moduri de iluminare (durată/bliț/evidențiere/stroboscopic etc.), opt tipuri de moduri de control al muzicii și al sunetului pentru a controla de la distanță luminile de artificii. Puteți reduce luminozitatea luminii de la 0% la 100% în funcție de atmosferă. Și prin funcția de sincronizare, puteți seta ora care trebuie pornită sau oprită la un anumit moment. De asemenea, puteți seta numărul de puncte pentru a controla viteza cu care artificiile explodează și le puteți seta în funcție de diferite scene.
2. Modul de sincronizare a muzicii și a microfonului: Design special, adăugați IC la margelele lămpii LED și afișați diferite culori în același timp. După conectarea la un telefon inteligent prin compatibil Bluetooth, atunci când telefonul redă muzică, culoarea benzii luminoase nu numai că va dansa în ritmul muzicii, ci și atunci când zgomotul ambiental este înregistrat, lumina se va schimba automat.
3. Bară de lumină LED inteligentă Compatibilă cu Bluetooth: Bara de lumină LED inteligentă poate fi controlată prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil. Puteți alege liber să controlați mai multe culori. Aplicația poate fi descărcată scanând codul QR de pe controlerul compatibil Bluetooth și controlându-l prin aplicație. Puteți schimba cu ușurință culoarea benzii de lumină/fa-o singur.
4. Bară luminoasă LED: trebuie doar să curățați suprafața de lipit, să o introduceți și poate fi pornită, nu sunt necesari pași suplimentari. Luminile LED cu artificii pot fi folosite pentru a vă decora sufrageria, dormitorul, etajul superior, bucătăria și camera de zi, potrivite în special pentru nunți, banchete de mireasă, sărbători și petreceri. Acesta este un cadou grozav pentru familie și prieteni.
5. Alimentare USB: Folosim mufe USB de înaltă calitate pentru alimentarea cu flux luminos. Designul interfeței USB vă permite să alimentați lampa, care poate fi conectată la un computer, o sursă de alimentare mobilă și un încărcător pentru telefonul mobil (nu este inclus). Este sigur de utilizat în interior
6. Sclipitoare: Acest tip de lumină de artificii este foarte strălucitoare, este o idee bună să decorați casa, să vă decorați casa împreună cu familia, veți simți imediat că atmosfera de acasă arată luminoasă și caldă.
7. Gamă largă de aplicații: luminile LED pentru decorarea camerei sunt adesea folosite la Crăciun, nunți, petreceri de burlac, mici festivaluri de muzică, petreceri aniversare, diverse sărbători etc.
8. Multifuncțional: bara luminoasă cu muzică cu foc de artificii cu LED poate răspunde la sunete precum muzica sau chiar vocea dvs., permițând luminilor să „daneze” în ritm. Dacă sunteți în căutarea de lumini LED pentru petreceri și evenimente, ce scenă minunată este aceasta, aceasta este cea mai bună alegere.
9. Ușor de instalat: Trebuie doar să curățați și să lipiți suprafața de lipit, apoi să o porniți, nu sunt necesari pași suplimentari. Artificiile LED pot fi folosite pentru a vă decora sufrageria, dormitorul, etajul superior, bucătăria și camera de zi, potrivite în special pentru Crăciun, Halloween, petreceri și alte festivaluri și evenimente. Acesta este un cadou grozav pentru familie și prieteni.
10. Artificii acustice: Mișcarea și culoarea luminii se schimbă cu vocea și muzica. Îți va plăcea interacțiunea cu luminile. Lămpile sunt decorațiuni grozave pentru petreceri și sărbători. Acesta este, de asemenea, un bun început de conversație, așa că fiți pregătit să vă întrebați de la prietenii tăi!
 
Specificatii:
1. Control vocal + APP + controler USB
2. Artificii magice
3. Controler: un comutator de control cu ​​cheie, o conversie de mod, o conversie de mod de control vocal;

 


Etichete:  Kit Banda de lumini cu LED -uri de artificii RGB, sincron sunet, control aplicatie, conectivitate Bluetooth

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.