Kit de constructie a unei fortărețe pentru copii FORTKID

Fără TVA: 69,99 lei

Disponibilitate: In stoc


(6 opinii)
  • 69,99 lei
  • Pret vechi:189,00 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!

Lăsați copiii să devină arhitecții propriei camere de joacă.
Include 51 de bețișoare și 36 de bile.

Dimensiunea unui baston: 31 cm
Dimensiunea mingii: 3,5 cm
Dimensiune cutie: 33,5 x 24 x 4 cm

 

Lăsa-ți copiii să devină arhitectul camerei lor de joacă

Acesta include 51 de tije și 36 de sfere

Dacă v-ați dorit vreodată să construiți un zgârie-nori, o rachetă sau o piramidă când erați copil, acum puteți! FORTKID este un set de construcție unic care le oferă copiilor dumneavoastră puterea de a construi orice de la zero. Folosind tijele versatile drept grinzi și sferele ca elemente de conectare, puteți construi orice, de la forturi elaborate, peșteri, corturi de joacă, rachete, case, iglu, castele pentru prințese, la tuneluri și multe altele. Dumneavoastră împreună cu copii dumneavoastră creați locul de joacă în jurul căruia se va afla toată distracția!

Construiți, jucați-vă, demolați și repetați, FORTKID nu-și pierde niciodată capacitatea de a stârni imaginația copiilor dumneavoastră. Este timpul să construiți primul dumneavoastră fort, să-l acoperiți cu o pătură și să-l explorați din interior!

 

CARACTERISTICI:

  • Culmea arhitecturii – Dezlănțuiți-vă creativitatea și veți putea construi cele mai complexe structuri și obiecte. Construiți o peșteră, un cort de joacă, o rachetă, o casă, un iglu, un castel de prințesă, un tunel, un cort de indieni, o navă de pirați și multe altele. Adăugați doar o pătură pentru a crea o ascunzătoare.
  • Stimulează creativitatea și imaginația – Jucării creative perfecte pentru 2-3 sau mai mulți copii care se joacă împreună. Copiii lucrează împreună pentru a planifica și rezolva probleme și pentru a construi diferite structuri creative.
  • Creați-vă propriul regat – Revendicați camera pentru dumneavoastră! Construiți marele fort din cele 87 de piese și trăiți ca un adevărat rege!
  • Reimaginați-vă terenul de joacă – Timpul de joacă este acum mai captivant ca niciodată atunci când vă jucați în jurul structurilor dumneavoastră elaborate. FORTKID este întotdeauna în centrul jocului!
  • Suficient de complex pentru a crea mai multe construcții – Conține 51 de tije și 36 de sfere de conectare.

 

Nu există nicio realizare arhitecturală pe care copiii dumneavoastră să nu o poată recrea. Locul de joacă nu va mai arăta niciodată la fel cu FORTKID.

 


Etichete:  Kit de constructie a unei fortărețe pentru copii FORTKID

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.