Lampa Circulara 46cm/18" Mare fotografica si Make up, Profesionala

Fără TVA: 199,99 lei

Disponibilitate: In stoc


  • 199,99 lei
  • Pret vechi:517,50 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!

Descriere

Lampa circulara 46 CM este un accesoriu ideal pentru fotografia de tip fashion, de studio, macro sau de produs. De fapt, in zilele noastre, este un must-have, in studiourile de beauty. 

 

Toti makeup artistii ar trebui sa aiba un astfel de Ring Light in propriul studio. Lumina acestuia pune in evidenta frumusetea machiajului, fiind ideal pentru poze. 

Si este foarte important: pozele pentru facebook si instagram sunt perfecte! Nici nu mai este nevoie de filtru sau editare.

ATENTIE:  lampa este de ultima generatie cu 416 leduri SMD cu lumina si culoare variabila fara a mai fi necesar sa montati alte plastice pentru a schimba lumina rece-cald.Intensitatea si luminiozitatea se regleaza usor avand 2 variatoare.

Lampa circulara cu 416 de LED-uri, dispune de display si  buton de reglarea intensitatii / temperaturii de culoare . Reglarea temperaturii de culoare se poate realiza intre 3200K - 5800K.

Un accesoriu ideal pentru fotografia de tip fashion, de studio, macro sau produs. 

Unitate de curent continuu, pierdere de putere redusa.

Este foarte potrivita si pentru fotografiile de produs realizate cu ajutorul camerei principale. 

Lampa LED asigura o paleta de nuante ale luminii de la alb spre portocaliu, lumina rece si lumina calda in functie de preferintele avute. 

 

Acest tip de lampa led poate fi folosita pe o scara larga in lumina foto exterioara, in completarea luminii necesare la sedintele foto din interior lipseite de lumina natural, pentru crearea portretelor, in lumea modei, in arta nuntii, in fotografierea publicitara, in filmarea video etc.

Lampa are un diametru de 46 cm iar trepiedul are o lungime de 210 cm ,poate fi folosita pentru hobby-uri sau pe plan profesional!

  • Diametru: 46cm
  • grosime inel: 6 cm

 

 
Nota:
Pachetul contine:
- trepied 210 cm
- 3 x  suporturi pentru telefon sau aparat photo
- alimentator
 

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.