Rechizite scolare

139,00 lei83,99 lei Fără TVA: 83,99 lei

Transformă orice suprafață într-o tablă de scris! Acest autocolant de perete oferă o suprafață mare de scris cu cretă, pentru toate ideile creative, notițele și listele tale. Lipește autocolantul cu tablă de scris pe peretele din camera copilului sau folosește-l în ti..

Adauga in cos
120,00 lei25,00 lei Fără TVA: 25,00 lei

Penita: inox Material stilou: plastic Stil scriere: fin ..

Adauga in cos
120,00 lei25,00 lei Fără TVA: 25,00 lei

Penita: inox Material stilou: plastic Stil scriere: fin ..

Adauga in cos
150,00 lei67,99 lei Fără TVA: 67,99 lei

Vrei să îmbunătățești creativitatea copilului tău? DrawingTabket va funcționa perfect! Un gadget grozav pentru timpul de joacă și de învățare. Se vor bucura și adulții. NECESAR IN FIECARE CASA  Jucarie minunata Copiii au multe idei în minte pe care le mut..

Adauga in cos
Afisare 1 - 7 din 7 (1 pagini)

Ce trebuie sa stii inainte de a cumpara rechizite scolare?

Preocuparile parintilor incep cu mult timp inainte de startul unui nou an scolar si ating mereu un varf in zilele de dinainte. Este esential sa participi la prima sedinta cu parintii, pe care majoritatea scolilor o organizeaza inainte de inceperea anului scolar, intocmai pentru a afla de ce va avea nevoie cel mic.


Cum alegi cele mai bune rechizite pentru scoala? 

Pentru ca nu exista un ghid care sa te ajute sa alegi cele mai bune rechizite scolare, iti recomandam sa iti notezi ceea ce afli de la sedinta cu parintii, astfel stabilind un minim necesar. 


Totusi, cel mai important aspect in acest sens este implicarea celui mic. Copilul trebuie sa fie implicat in cumpararea rechizitelor, deoarece el este cel care se va folosi de ele. Implicarea lui este si mai importanta, mai ales daca este mai mic si indrageste anumite desene animate, posibil regasite si pe caiete sau pixuri.


Iti recomandam sa ii ceri parerea inainte de a alege orice articol si va fi fericit si multumit cand va vedea ca dorintele ii sunt indeplinite.


Ce recomandari iti putem oferi?

In general, este indicat sa verifici varsta minima recomandata si regulile de siguranta pentru produsele pe care le alegi. In plus, iti sugeram sa eviti achizitionarea de produse care nu dispun de certificarea CE, reprezentand conformitatea unui produs cu legislatia actuala. In acelasi timp, nu trebuie sa te limitezi la a cauta doar cele mai scumpe produse.


Daca anul scolar este aproape sau deja a inceput, iar tu si cel mic va aflati in cautare de rechizite scolare, te asteptam pe urbantrends.ro. La noi, poti gasi articole pentru bebe si copii dintre cele mai variate, astfel incat sa va puteti bucura de crestere usoara si invatare eficienta.