Set 15 viziere de protectie, pentru fata, protectie nas ochi si gura, cu protectie ridicata, Urban Trends ®

Fără TVA: 75,00 lei

Disponibilitate: Lipsa stoc


  • 75,00 lei
  • Pret vechi:199,00 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!
Produsul nu se afla momentan in stoc.

Produsul diminueaza imprasierea particulelor de saliva - nu filtreaza aerul!

Produsul este format din Bareta de prindere, Ecran transparent si doua buc. de elastic pentru fixare dupa urechi. Bareta de prindere - este confectionata din material plastic injectat la cald - PP, avand o forma ergonomica pentru asigurarea unei respirati facile si purtarea pe o perioada lunga de timp.
Ecranul de protectie este confectionat din PET transparent cu grosimea de 0.3 mm, avand latime 18 cm si inaltime 7 cm, fiind protejat de o folie transparenta pe ambele fete, impotriva zgarieturilor pe parcursul transportului si a depozitarii.
Elastic de fixare dupa urechi: lungime elastic 2 x 14.5 cm, grosime 3mm, confectionate din fire elastice de nylon, asigura fixarea de dupa urechi a mastii, cu posibilitatea reglarii lungimi acestora pentru obtinerea unei fixari corespunzatoare si fara disconfort


Produsul nu este sterilizat - Este obligatorie dezinfectatrea acestuia cu orice produs de dezinfectare folosite si aprobate de legislatia in vigoare.
Masca de protectie Faciala Reutilizabila trebuie dezinfectata inainte de folosire dar si la interval de maxim doua ore de utilizare continua. Deasemenea este necesara dezinfectarea produsului dupa fiecare utilizare, chiar daca durata de folosire a fost mai mica de doua ore.

Timp de utilizare: produsul se poate folosi pe o perioada de minim doua luni, cu respectarea instructiunilor de dezinfectare si a protejari acestuia impotriva distrugerilor datorate actiunilor mecanice

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.