Ventilator portabil alimentare USB , picior retractabil , înălțime 1METRU model 2023, Alb

Fără TVA: 89,99 lei

Disponibilitate: In stoc


  • 89,99 lei
  • Pret vechi:199,00 lei

Adaugă in wishlist

Comparare

Garantie producator 12 luni!
Comanda produse de minim 200 RON si vei primi un produs CADOU!

Căldura din timpul verii poate să devină uneori insuportabilă, dar noi avem soluția! Ventilatorul portabil și telescopic cu USB poate fi personalizat în funcție de nevoile tale, oferindu-ți până la 10 ore de utilizare. Se poate plia până la 9,3 cm, ceea ce înseamnă că este ușor de împachetat și transportat. Ideal pentru utilizarea acasă, la birou, în grădină, în vacanță sau în camping. 

Toată lumea iubește zilele călduroase de vară, dar, de cele mai multe ori, căldura poate deveni insuportabilă. Ventilatorul portabil și telescopic cu USB îți vine în ajutor! Acesta te va ajuta să te bucuri de un mediu răcoros și, în plus, designul inteligent îți va oferi 10 ore de utilizare constantă, fără alimentare de la rețea.

Elegant și versatil

 

Toată lumea iubește zilele călduroase de vară, dar, de cele mai multe ori, căldura poate deveni insuportabilă. Ventilatorul portabil și telescopic cu USB Rovus îți vine în ajutor! Acesta te va ajuta să te bucuri de un mediu răcoros și, în plus, designul inteligent îți va oferi 10 ore de utilizare constantă, fără alimentare de la rețea. 

Designul pliabil, telescopic și fără fir îl face ușor de transportat oriunde ai nevoie să te bucuri de un mediu răcoros.

Designul telescopic înseamnă că poți să ai 2 ventilatoare într-unul singur. O unitate scurtă, pentru masă și un ventilator înalt, cu o rază cuprinsă între 36 cm și 1 m înălțime. Când nu este utilizat, ventilatorul se poate plia aproape complet plat, având o înălțime de doar 9,3 cm - ideal pentru călătorii și depozitare.

Ventilatorul dispune de 3 pale pentru un efect puternic de răcire. În plus, nu este zgomotos și are 4 setări de viteză pentru controlul complet al temperaturii. Capul ventilatorului se poate înclina la 180°, redirecționând aerul rece exact acolo unde dorești. Protecția frontală oferă siguranță, așadar, nu reprezintă un pericol pentru copii sau animale de companie și poate fi îndepărtat cu ușurintă pentru curățare atunci când este nevoie. 

 

Bateria puternică 3600 mAh poate fi reîncărcată folosind un cablu USB obișnuit și poate oferi până la 10 ore de utilizare costantă. Mai mult decât suficient pentru o zi întreagă la birou, pentru o noapte confortabilă de somn sau pentru momentele de relaxare pe care le petreceri în fața televizorului.

Pune-l pe birou, în dormitor, în baie sau în bucătărie pentru a te bucura de aer rece.

Folosește-l când mergi la picnic, în grădină sau la plajă, astfel încât să te bucuri de vreme fără să transpiri prea mult.

Păstrează unul în mașină și bucură-te de aer rece la plajă, când mergi în camping, la pescuit sau când călătorești. 

1 Incarcă-l cu ajutorul unui cablu USB

2. Setează ventilatorul în funcție de preferințe.

3. Pornește-l și bucură-te de un mediu răcoros. 


Etichete:  Ventilator portabil alimentare USB, picior retractabil, model 2023, Alb

Opinii

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Cele mai bine vandute produse

Arunca o privire peste best seller-urile noastre la preturi speciale.